Cutie suporturi de pahare sidef cu esarfa verde din matase




Cutie din SIDEF cu 6 suporturi de pahare tot din sidef, rotunde cu marginile AURII. Cutia poate fi folosita si pentru bijuterii odata scoase suporturile de pahare. Suporturile de pahare se gasesc si in culoarea ALB, ROZ, TURQUOISE, MARO, iar cutia numai in ALB.
PRET: 55.00RON




Esarfa este din matase cu un mic model floral printat cu auriu si se gaseste in culorile VERDE si ROSU; ea vine in saculetul argintiu. Dimensiunile esarfei sunt 150cm*30cm.
PRET: 25.00RON




!!!!!!OFERTA!!!!! Acum de sarbatori puteti sa le luati impreuna pentru doar 60.00RON, ambalate de cadou pregatite pentru a fi date cadou! O solutie rapida si utila care se potriveste oricui.
Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)