Bol din bambus lacuit, oval, bambus natural interior, rosu exterior. Tehnica de utilizare a bambusului este una specifica de rasucire a fibrei pentru obtinerea diferitelor forme si nu una de presare, cum se foloseste de obicei. Astfel ofera o mai mare personalitate obiect6elor rezultate precum si posibilitatea de a fi prelucrate in continuare prin tehnica traditional vietnameza de lacuire.

Dimensiuni: L150mm*l80mm*h80mm

Pret:25.00RON

Cutie bijoux lemn


Cutie pentru bijuterii din lemn de trandafir cu intarsii de sidef. Obiectele din lemn de trandafir, au fost vazute timp de sute de ani ca si insemn al nobilimii sau familiei regale. Cutiile de bijuterii cu intarsii de sidef erau cele mai de pret cadouri si zestre a fetelor nemaritate. Aceste traditii erau bine inradacinate in mod special in Asia: Vietnam si China, ulterior cucerind si Lumea Vestica.

Dimensiuni: L100mm*l50mm*50mm

Pret:25,00 RON

Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)