Spumant de baie



Spumant de baie sub forma de flori de sapun. Cutia contine echivalentul a doua bai cu spuma.


Dimensiuni: dia 250mm
Pret: 15,00 RON

Lumanare floare



Buchet de 2 lumanari sculptate sub forma de flori. Lumanarile sunt facute din parafina naturala si coloranti naturali. Lumanarea este menita pentru 35 de ore de ars.
Buchetele exista si cu 3, 4 saun 6 lumanari (fitile).

Dimensiuni: dia 200mm
Pret:30,00 RON

Sapun foitze



Cutie cu foitze de sapun sub forma de frunze.

Dimensiuni: dia100mm*h100mm
Pret:10,00RON

Colier lapis-lazuli fenghuangite


Colier din Lapis-Lazuli Fenghuangite si perle naturale de cultura.

Dimensiuni: 45cm
Pret: 125,00 RON

Colier cuartz, perle, cristal, agate


Colier din perle naturale de cultura, agate si cristal de cuart. Lungimea colierului este de 450mm si dimensiunea florii este de aprox dia 150mm.

Despre agat se spune ca este piatra abundentzei. Pusa in livezi si in curtile cu legume ajuta la fertilizarea plantelor si la cresterea de plante mai sanatoase si bune.
De asemenea agatul mai era folosit ca si piatra shamanica in mod special pentru prezicerea vremii, sii ca si protectie impotriva dezastrelor naturale.

Pret: 195.00RON

Castron lemn tortite

Castron din lemn lacuit cu 2 tortite. Lemnul este din piper peste care sunt 17 straturi de lac, tehnica de manufacturare din Asia, in mod special Vietnam.

Dimensiuni: L400mm * l200mm * h200mm
Pret: 75.00RON

Foitze de sapun



Foitze de sapun sub forma de trandafiri. Cutia contine 9 trandafiri a cate 15 petale, fiecare petala fiind echiavalentul in sapun pentru o spalare pe maini.

Dimensiuni: cutie: 150mm*150mm*40mm
Pret: 15.00 RON

Betisoare parfumate



Bertisoare si conuri parfumate din Tailanda cu suport din ceramica. Betisoarele si conurile sunt din ingrediente naturale cu mai multe arome perfecte pentru ambientarea spatiului inconjurator.
O cutie contine 10 betisoare de 100mm si 5 conuri 20mm ce au o durata de ardere de aproximativ 1 ora.

Arome disponibile: trandafir, zmeura, padure, vanilie, santal, opium, iasomie, lamaie, lamaita si altele.

Pret:10 lei

Cutie mirodenii

Cutie de mirodenii/bijuterii sau orice altceva doriti din lemn lacuit. Lacuirea in acest mod a lemnului de piper este o tehnica specifica asiatica la care se folosesc numai compoziti naturali.
Produsele de lemn lacuit din Vietnam au 17 straturi de lac si procesul de manufacturare al unui singur obiect dureaza intre 25 pana la 45 de zile datorita perioadei de uscare a fiecarui strat de lac.

Dimensiuni:
H:100mm* L300mm*l200mm
Pret: 75,00 RON
Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)