Colier
AMETRINE cu argint, lungime 46 cm, pietrele aprox 1 cm diametru.
Bratara AMETRINE cu argint, lungime 21 cm, pietrele aprox 1 cm diametru.

Colierul este format din 4 siraguri independente de pietre unite din cand in cand de bilute de argint de 925, iar brata din 2 siraguri independente unite tot prin bilute de argint de 925.

Ametrine-ul este o piatra foarte interesanta si speciala; cristalul fiind surprins in momentul de trecere dinspre ametist inspre citrin, ametistul supus unor conditii de presiune si temperatura mai speciale transformandu-se in citrin. Citrin-ul artificial este ametistul bagat la cuptor care isi schimba culoarea si un pic structura. Ametrine-ul in schimb nu se poate "falsifica" deoarece pietrele sunt jumatate mov (ametist) jumatate galben fumurii (citrin) si artificial nu se poate arde doar o parte a pietrei.
Este un cristal care elimina stresul si tensiunea mentala linistind si inlesnind meditatia (pentru cei pasionat); de asemenea se mai spune ca acest cristal creste compatibilitatea si acceptarea celor in jur ajutand la evidentierea legaturilor intre persoane si la depasirea prejudecatilor.
PRET: 290,00 RON

Un comentariu:

cristina spunea...

O bijuterie din ametrin este speciala, in primul rand pt. ca acest cristal nu este foarte comun, si in al doilea rand pt, ca imbina in mod favorabil atat calitatile ametistului cat si ale citrinului.

Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)