Colier cuartz, perle, cristal, agate


Colier din perle naturale de cultura, agate si cristal de cuart. Lungimea colierului este de 450mm si dimensiunea florii este de aprox dia 150mm.

Despre agat se spune ca este piatra abundentzei. Pusa in livezi si in curtile cu legume ajuta la fertilizarea plantelor si la cresterea de plante mai sanatoase si bune.
De asemenea agatul mai era folosit ca si piatra shamanica in mod special pentru prezicerea vremii, sii ca si protectie impotriva dezastrelor naturale.

Pret: 195.00RON

Niciun comentariu:

Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)