Set tavi lemn lacuit



Set de 3 tavi patrate de lemn lacuit, negre la exterior si aurii la interior. Lemnul folosit in produsele de lemn lacuit din Vietnam este lemn de piper si lacurile folosite sunt in proportii mari naturale. Contine 17 straturi foarte fine de lac si durata producerii acestor obiecte deste de 2-3 luni, totul fiind facut manual

Dimensiuni: L28/ 25/ 19 si H3,5/ 2,7/ 1,5
Pret: 170.00 RON



Deşi produsele lacuite sunt cunoscute ca fiind obiecte foarte rezistente, acestea se pot deteriora în urma neîngrijirii. Produsele au o durată de viaţa foarte lungă dacă sunt întreţinute cu grijă. Deşi fiecare produs este unic fiind lucrat manual, modul de întreţinere este valabil pentru toate obiectele lăcuite.
  • Lumina ultravioletă sau căldura excesivă poate dăuna strălucirii şi suprafetei produsului,      astfel fiind posibilă apariţia unor mici fisuri. Ţineţi departe de lumina directă a soarelui şi nu puneţi mâncare fierbinte pe obiecte.
  • Nu folosiţi produse chimice pentru a curăţa obiectele. Folosiţi o cârpă uşor umedă pentru a îndepărta praful. Dacă obiectele au fost folosite pentru mâncare, spălaţi cu apă calduta şi ştergeţi imediat după spălare. Nu menţineţi mult timp sub apă şi nu lăsaţi obiectele neşterse.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Mai aveti disponibile astfel de tavi ?

Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)