Un pic de distractie - IRAF



Un eveniment cultural cu o traditie deja de 5 ani, International Romani Art Festival vine si in Bucuresti la Gradinile Uranus in 7-10 iunie.

Muzica, fotografie, film, arte romani sunt unele dintre lucrurile pe care le puteti gasii la acest eveniment!

Aproximativ 250 de tineri au ajutat la construirea celor 5 editii precedente ale IRAF. Prin ambitia, talentul si efortul voluntar al fiecaruia dintre ei am reusit sa facem ca acest festival sa produca o experienta unica, de care ne amintim cu drag, atat pentru noi cei care l-am construit cat si pentru zecile de mii de oameni care l-au gustat. Impreuna am invatat ca putem mult mai mult decat credem.
Vrei sa fii parte din aceasta poveste? Echipa celei de-a sasea editii IRAF te asteapta cu entuziasm. Trimite-ne cv-ul tau impreuna cu o poza si spune-ne de ce esti cel mai cel /cea mai cea si ce te aduce la noi in o scurta scrisoare de intentie la adresa sokereseuropa@gmail.com cu subiectul voluntar misto."




www.iraf.ro
www.facebook.com/pages/International-Romani-Art-Festival/103397399152 
www.myspace.com/turniraf 
http://twitter.com/IRAFest 
www.last.fm/user/turniraf
 


Niciun comentariu:

Salutare tuturor! Baby blogul nostru este abia la inceputul existentei sale, dar ne vom stradui ca in fiecare saptamana sa va aducem ceva nou din universul Dragonz, fie ca este vorba de accesorii deosebite, bijuterii, decoratiuni sau hainute. Va asteptam cu drag sa descoperiti noutatile si sparam sa gasiti la noi acel "ceva" deosebit pe care il cautati :)


Toate bijuteriile noastre sunt fabricate manual din pietre de calitate excelenta si vin cu CERTIFICAT DE GARANTIE si provenienta pentru pietrele din care sunt alcatuite, precum si cu ambalaj de cadou :)